top of page

0539 731 51 19 Fındıkzade Travesti Burcu

Öncelikle Mrb, FINDIKZADE Travesti Burcu ben

​

25 yaşında, 1.74 boyunda 67 kg ağırlığında orjinal yeÅŸil renkte gözlere sahip, bronz tenli, en önemlisi güler yüzlü samimi ve içten bir yapıya sahip aklınızda ki kötü imajları bir kenara bıraktıracak kadar iddalı, ateÅŸli bir partnerinizim.. Ä°stediÄŸinizden fazlasını alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Ä°stanbul Avrupa Yakası FINDIKZADE semtinde ikamet etmekte ve YALNIZ yaÅŸamaktayım. Ä°steÄŸe göre sorunsuz ÅŸekilde AKTÄ°F ( A+P ) olabiliyor, memnun kalma garantisi sunuyorum. GörüÅŸmelerimi kendi evimde veya isterseiz 4-5 yıldızlı otellerde de gerçekleÅŸtiriyorum.

Kesinlikle ACELE edip baÅŸtan savma bir birliktelik yapmıyorum ! 
Seks: iki kiÅŸinin bir vücutta bütün olma ÅŸeklidir bence EÄŸer ki benim gibi yatakta istekli ve hareketliysen sorun yok. Tek kural TEMÄ°ZLÄ°K ve HÄ°JYEN. Aklınızda ki fantaziler için rahatlıkla uyum saÄŸlayabileceÄŸimizden ÅŸüpheniz olmasın.

Ä°nsanları dış görünüÅŸlerine ve buludukları konuma göre asla AYIRMAYAN insani gereksinimlerini tamamlamış bir bireyim.
FotoÄŸraflarımda photoshop oynaması yoktur. GeldiÄŸinizde kapıyı açtığımda aynen fotolarda ki gibi karşınızda olacağım.
DediÄŸim gibi karşılıklı memnuniyet için lütfen vücut temizliÄŸine önem veriniz.

Günün stresinden uzaklaÅŸmak isterseniz eÄŸer erotik masajımı denemelisiniz.

****Kendi evimde görüÅŸmeler dışında 4 ve 5 yıldızlı otellerde de görüÅŸme ÅŸansımız var. Otel konusunda tereddütleriniz olursa bilgi almak için beni arayabilirsiniz.

EÄŸer ki uzakta ve Ä°stanbul da deÄŸilseniz skype üzerinden görüntülü görüÅŸmeler de gerçekleÅŸtiriyorum. Bunun için arayıp bilgi alabilirsiniz. Öpüyorum..  

Ä°nce bir bel, dolgun kalçalar.. Sonrası sen ve ben.. 

bottom of page